تکنولوژی تولید ماست کم چرب
چکیده:
در طی سالهای اخیر توجه مردم به مصرف فرآوردههای رژیمی از جمله فرآوردههای لبنی کم چرب از قبیل ماست کم چرب ، پنیر کم چرب ، بستنی رژیمی و کره کم کالری افزایش یافته است .
چراکه اثبات شده مصرف بیش از اندازهی مواد غذایی پر چرب می تواند باعث ایجاد بیماریهایی از قبیل مشکلات قلبی – عروقی ، دیابت ، چاقی مفرط و حتی سرطان شود.
بنابراین در طی دو دهه ی گذشته مصرف ماست کم چرب به طور چشمگیری افزایش یافته است .
با افزایش مصرف کنندگان ماست کم چرب ، تلاش های زیادی برای بهبود بافت و سایر ویژگیهای محصولات رژیمی انجام شده است ، چرا که تغییر میزان چربی در ماستها ،ویژگی های رئولوژیک آنها را تغییر می دهد
و…..
فهرست مطالب:
چکیده
مقدمه
فصل ۱: کلیاتی در رابطه با ماست
تاریخچه
فرآیند تولید ماست
اهمیت مصرف ماست در رژیم غذایی
فصل ۲:ماست کم چرب و ویژگیهای آن
مقدمه
ویژگیهای رئولوژیک ماست کم چرب
اثرات سلامت بخش ماست کم چرب
فصل ۳: تکنولوژی تولید ماست کم چرب
معرفی انواع روشها در تولید ماست کم چرب
استفاده از جایگزینهای چربی
ترکیبات نشاستهای (ذرت ، پیکما و تاپیوکا)
ترکیب هیدروکلوئیدی بتاگلوکان
فرآوردههای حاصل از پروتئین آب پنیر MWP,WPC;
پری بیوتیک ها
فرآیند فشار هیدرواستاتیکی بالا (HHP)
کاربردمایههای میکروبی مولدپلی ساکارید خارج سلولی
آنزیم ترانس گلوتامیناز
نتیجهگیری
پیشنهادات
منابع:
ادامه مطلب در دانلود فایل قابل مشاهده است
………………………….
نوع فایل: ((ورد-word-doc-dox))
تعداد صفحات: ۴۰ صفحه
حجم فایل: ۲۲۰ کیلوبایت
قیمت: 1000 تومان
( سوالات شما دوستان عزیز )
ایمیل پشتیبانی: r.zahmatkesh91@yahoo.com
پشتیبانی تلگرام:https://t.me/ramazan1397
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.