بهترین های گوشی موبایل 2020
بهترین های لوازم خودرو 2020

مقاله, تحقیق, پایان نامه

بروزترین وبسایت دانلود مقاله, تحقیق, پایان نامه

مقاله, تحقیق, پایان نامه

بروزترین وبسایت دانلود مقاله, تحقیق, پایان نامه

 

اثراستفاده

اثراستفاده از گوانیدینواستات به عنوان جایگزین منبع پروتئین حیوانی

مقدمه:
در طی سال های اخیر به دلایل مختلفی از جمله انتقال بیماری سالمونلا از طریق پودر گوشت و همینطور کاهش دسترسی به پودر ماهی خالص و همینطور بالا رفتن قیمت این فراورده ها و … باعث شد تا متخصصین تغذیه طیور و پرورش دهندگان طیور گوشتی مجبور به استفاده از جیره های کاملاً گیاهی شدند که به دنبال آن با کاهش راندمان در تولید گوشت مواجه شدند .
تا اینکه متخصصین دریافتند این کاهش راندمان به دلیل کمبود کراتین ایجاد شده ، چرا که کراتین در گیاهان به هیچ وجه یافت نمی شود و فقط در پروتئین های حیوانی مانند پودر گوشت و پودر ماهی یافت می شود ، ضمناً کراتین یک ترکیب طبیعی موجود در بدن حیوانات است و نقش مهمی در متابولیسم انرژی در بدن آن ها ایفا می کند در نتیجه ی کاهش محتوای کراتین بدن موجب کاهش راندمان انرژی در بدن خواهد شد که با کاهش رشد و افزایش ضریب تبدیل همراه خواهد بود. لذا برای جبران این کاهش عملکرد می بایست راه حل مناسبی اتخاذ شود .
و…..

فهرست مطالب:

فصل اول: مقدمه
مقدمه
فصل دوم:بررسی منابع
پروتئین
طبقه بندی پروتئین¬ها
پروتئین های کروی
پروتئین های رشته ای
پروتئین های مرکب
طبقه بندی اسیدهای آمینه
شکل های اسید آمینه
اسیدهای¬آمینه¬درتغذیه-طیور
ساز و کار هضم و جذب پروتئین و اسیدهای آمینه
اهمیت و وظیفه اسیدهای آمینه
اهمیت تعادل اسیدهای آمینه جیره
سوخت و ساز اسیدهای آمینه
سوخت و ساز اسیدهای آمینه و رویگرد پروتئین
اثرات متقابل اسیدهای آمینه
انرژی¬مصرفی¬برای¬سوخت¬وسازپروتئین¬ها
عوامل اصلی مؤثر بر نیاز پروتئین
پروتئین جیره و مصرف خوراک
تأثیر پروتئین خام بر نیاز اسید آمینه¬ای
پروتئین جیره در مقابل اسیدهای آمینه مصنوعی
کاهش پروتئین
نتایج مثبت کاهش پروتئین جیره¬ی غذایی
اهمیت اسیدهای آمینه لیزین و ترئونین در تغذیه طیور
بار نیتروژنی مدفوع
فصل سوم:مواد و روشها
زمان و محل انجام آزمایش
مشخصات کلی و شرایط محیطی سالن آزمایشی
روش پیاده کردن طرح آزمایشی
دور? پیش آزمایش
دور? آزمایش
نحو? انجام آزمایش
نحوه رکوردبرداری
صفات تولیدی
جیره های آزمایشی
مدل آماری طرح آزمایشی
آزمایش عملکردی
میزان خوراک مصرفی
ضریب تبدیل غذایی
۳-۱۰-۳توده تخم مرغ
هزینه تغذیه ای تولید هر کیلو گرم تخم مرغ
تولید تخم مرغ بصورت روزانه
وزن تخم مرغ تولیدی
وزن مرغ¬¬های تخمگذار
صفات کیفی مورد اندازه گیری
وزن پوسته تخم مرغ
ضخامت پوسته تخم مرغ
وزن مخصوص تخم مرغ
تعیین دفع نیتروژن
تعداد تلفات در کل دوره
فصل چهارم:بحث و نتایج
صفات عملکردی
تولید تخم مرغ
وزن تخم مرغ (گرم )
مصرف خوراک
ضریب تبدیل
توده وزنی تخم مرغ
افزایش وزن بدن در طول دوره آزمایش
میانگین هزینه خوراک به ازای هر کیلوگرم تخم مرغ تولیدی (تومان)
صفات کیفی
وزن پوسته تخم مرغ
مقاومت پوسته
واحدهاو
وزن مخصوص تخم مرغ
وزن زرده (گرم)
رنگ زرده
۱۴-۴ارتفاع¬آلبومین
دفع نیتروژن
مصرف نیتروژن
دفع نیتروژن
درصد نیتروژن دفع شده نسبت به درصد نیتروژن خورده شده
نتیجه
پیشنهادات
فصل پنجم:منابع

……………………..
ادامه مطلب در دانلود فایل قابل مشاهده است
………………………….
نوع فایل: ((ورد-word-doc-dox))

تعداد صفحات: ۹۰ صفحه

حجم فایل: ۲ مگابایت

قیمت: 1000 تومان

…………………………
خرید آنلاین

( سوالات شما دوستان عزیز )

ایمیل پشتیبانی: r.zahmatkesh91@yahoo.com

پشتیبانی تلگرام:https://t.me/ramazan1397

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

کاربران بیان میتوانند بدون نیاز به تأیید، نظرات خود را ارسال کنند.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی