بهترین های گوشی موبایل 2020
بهترین های لوازم خودرو 2020

مقاله, تحقیق, پایان نامه

بروزترین وبسایت دانلود مقاله, تحقیق, پایان نامه

مقاله, تحقیق, پایان نامه

بروزترین وبسایت دانلود مقاله, تحقیق, پایان نامه

 

بررسی

بررسی اثر افزودن آرد سویا و لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر روی خواص و ماندگاری نان حجیم

چکیده:
با توجه به اینکه نان ترکیبی گندم وسویا ازسوء تغذیه ناشی از کمبود پروتئین و انرژی که از جمله مهمترین مشکلات موجود در اغلب کشورهای در حال توسعه می باشد جلو گیری می کند استفاده از منابع ارزان قیمت غنی از پروتئین میتواند به عنوان مکمل در الگوی اسیدهای آمینه موادغذایی حاوی غلات بکار رود و با استفاده از آرد سویا می توان به این هدف دست یافت.
در افزودن آرد سویا در مقادیر بالابه نان باعث کاهش الاستیسته و اثرات منفی در شکل گیری شبکه گلوتنی و خصوصیات رئولوژیکی آن داشته و در نتیجه کاهش حجم نان حاصله می شود که در صورت استفاده از لاکتو باسیلوس پلانتاروم می توان نانی مطلوب از لحاظ حجم /عطر وطعم ونیزبا مدت زمان ماندگاری بالا تولید کرد. در نتیجه نان ترکیبی غنی شده با خصوصیات مطلوب رئولوژیکی حاصل می شود که می تواند به عنوان وسیله ای برای انتقال مواد مغذی اساسی عمل نموده و به سهولت توسط مصرف کننده مورد پذیرش قرار گیرد.
و……

برخی مطالب:
چکیده
معرفی
مواد وروشها
ارزیابی حسی
ارزیابی رئولوژیک
نتایج وبحث
نتیجه گیری:
منابع فارسی:
منابع انگلیسی:

ادامه مطلب در دانلود فایل قابل مشاهده است
………………………….
نوع فایل: ((ورد-word-doc-dox))

تعداد صفحات: ۱۲ صفحه

حجم فایل: ۲۰۰ کیلوبایت

قیمت: 1000 تومان

…………………………
خرید آنلاین

( سوالات شما دوستان عزیز )

ایمیل پشتیبانی: r.zahmatkesh91@yahoo.com

پشتیبانی تلگرام:https://t.me/ramazan1397

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

کاربران بیان میتوانند بدون نیاز به تأیید، نظرات خود را ارسال کنند.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی